needles and pins

(läkarbesöket gick bra och doktorn sa att jag för tillfället inte har något att oroa mig över. för att fira min hälsa satte jag mig vid ödledammen med cigg, vatten och liftarens guide till galaxen.)

too young

Igår var nice. Jag anders och david hängde hos anders hela kvällen. vi drack öl, spelade tv-spel, kollade lite på jesus camp som förövrigt får en att skrika av raseri och obehag, hade rapbattle och såklart pest eller kolera frågor.
Anders: Okey, du måste antingen få båda armarna avsågade från armbågen, eller kapa av kuken..
alla tre valde kuken för come on, man kan göra mer grejer med händerna..

nånå. idag har jag bara hängt med mig själv, försöker förbereda mig mentalt för imorgon då jag igen ska gå till läkaren. Jag är nervös men samtidigt vill jag bara få det överstökat.
I rumänien var jag hos läkaren och där kollades mitt blodtryck, det var lågt vilket jag inte alls var förvånad över eftersom jag ofta blir yr. Hon sa att jag skulle dricka mycket mer vatten + kaffe och rödvin så yeah, inte så hemskt. Men sen gjorde hon ett EKG och så lyssnade hon på mitt hjärta. EKG:t såg inte exakt ut som det skulle, och när hon lyssnade med stetoskopet hörde hon ett "klick" som inte borde finnas där. Hon förklarade att det kanske inte är något alls, eller att det faktiskt är allvarligt. Jag förstod inte riktigt vad det handlade om, men det var något om mitralisklaffen. Ifall det är något fel på den finns det inga botemedel, det är operation som gäller eller nada. och, needless to say, jag vill verkligen inte opereras. men ja..fan, det är säkert lugnt. hoppas jag.
Hursomhelst, efter läkarbesöket bestämde jag mig för att sluta röka, jag valde ett datum och ju mer tiden går, ju fler cigg jag röker dessto säkrare är jag att det är rätt val och att jag kommer klara av det utan problem.
De flestas reaktioner när jag berättar om detta beslut är alltid: Va?! ska DU sluta röka?!?! haha thanks for the support liksom. I fredags påpekade jonatan att jag inte kommer vara samma person utan cigg, hah, ja hela min personlighet är liksom baserad på ciggen. Cigaretter är limmet som håller ihop mig. Men its okey! jag kan bli någon annan isåfall. en bättre version av mig själv kanske? eller en bitter hagga som saknar röken..
nånå. vi får väl se..ca en månad och en vecka kvar.
tick tack

the being free

Igår morse kom jag äntligen hem från semestern. Det har varit nice mostly, men jag har saknat min säng som fan, och mina vänner såklart. men ja, jag ska väl skriva lite mer detaljerat, och jag börjar med amsterdam eftersom jag inte hann skriva något när jag kom hem därifrån. så here goes..

Amsterdam

Min och anders resa började bra, men tyvärr så vände turen ganska tidigt. som vanligt så blev anders förkyld (stackaren är typ jämt sjuk, speciellt när han är ledig). nånå, vi anlände helskinnade och jonna och simon mötte upp oss på flygplatsen. det var nice att se dem igen, ett halvår sist. så vi åkte till deras lägenhet som förövrigt var hur sjukt mysig som helst! speciellt deras sovrum, med en liten balkong som påminde om något ur shakespear. Jag och anders var trötta som fan efter resan, ingen av oss hade typ sovit något på natten så vi fick vila upp oss lite innan vi traskade ut i solen för att ta några öl. amsterdam är verkligen en jättefin stad. full av kanaler och gammaldagsa hus, lovely.
första kvällen satte vi oss på en pub/klubb och drack några öl. vi satt i ett avskiljt rum där allt möjligt satt fast på väggarna, allt från affischer till kastruller. pretty cool. men ja, dagen efter blev anders ännu sjukare och han smittade även mig, så i två dagar hängde jag och anders i lägenheten mest för oss själva och kollade på teve, drack te, snackade och hade det allmänt trevligt. jag tvingade på honom pest eller kolera frågor och det var hysteriskt kul! jobring kom den andra kvällen men den jäfveln lyckades hålla sig ifrån viruset, så han och jonna stack på en fest nånstans långt borta och kom inte hem förrän en dag senare, helt slutkörda, hehe. sista dagen så gick vi alla runt på stan och fikade på ett bohemiskt café (FINALLY!) fast det var nog mer reggae än bohemiskt, men yayayaya det var coolt att bara sitta där ialf. sen drack vi en öl på ett sketnice ställe som låg nere vid en kanal. på kvällen kände jag mig bättre och det var ju trots allt the last night in amsterdam, så jag hängde med ut. Anders kunde tyvärr inte haka på för han hade då utvecklat halsfluss och var tvungen att kurera sig för att klara av spelningen på arvika. men ja, vi drog till en av jonnas polare, en italienare. han och några vänner hängde i hans lägenhet (nice), lyssnade på drum and base musik och rökte på. eftersom sånt inte intresserar mig var det väl lite sådär att sitta där, men musiken var bra vilket förbättrade situationen. några till av deras polare dök upp efter ett tag och som vanligt lyckades jag charma dem alla hahaha, synd bara att jag inte var intresserad.. (varför är det alltid så att jag inte behöver anstränga mig ett piss för att killar utomlands ska få upp ögonen för mig? jag menar jesus i glasgow fick jag en homosexuell snubbe att falla för mig bara genom att titta på honom. Uh, jag har kommit fram till att det är svenska killar det är fel på, thats all.)
yaya sen stack vi alla till en D&B klubb. har aldrig varit på en drum'n'base klubb innan but i liked it!! i danced my legs down to my knees i fem timmar typ. hysteriskt nice! fast det var lite jobbigt senare då vi behövde gå hela vägen hem och jag bara fick en timmas sömn eftersom flyget gick tidigt på morgonen. men ja, whattheheck! All in all var det en nice liten tripp. inte så mycket festande som jag och anders tänkt oss, men vi var nöjda ändå.


ska skriva om resten lite senare, har ont i fingrarna nu.


(en vecka senare.. I changed my mind, kommer inte skriva om rumänien och italien. Det var fantastiskt helt enkelt.)