Francesca Woodman


His mommas back

“Donut donut god I want a donut or a pickle I’m in a pickle I thought to myself as I looked at myself in my own mirror which was actually the light green juice in the pickle barrel of monkeys in the zoo swingin back and forth back and forth"

äntligen! om det inte var nog med att jag fått tag på fantasy island så kom också stark raving mad på posten idag! ayyyy!
fan att bara en säsong gjordes, when will they learn?

nånå, var på filmquiz ikväll med pontus och hans polare. vi vann biljetter till en svensk film som har premiär på måndag. we'll see about that..

är vikarie imorgon för rutta, längesen jag jobbade. hoppas kidsen inte ger mig huvudvärk.

Stalker: Who are you?
Henry: I’m Henry McNeeley, mr Starks editor.
Stalker: Editor?
Henry: Yeah.
Stalker: So, he writes words, and you cut them?!
Henry: Well..
Stalker: Where are they..? Give them back to me, give me back the words!

PEPE SILVIA

PRAISE THE LORD!! AAAHAHAHAH!!! Jag har äntligen, hallelujah, hittat fantasy island! förhoppningsvis kommer jag kunna  kolla på hela säsongen imorgon, och i övermorgon och i helgen! yehaaaw. Suck it tv4 och svt! I don't need you anymore!
aaahahahahahahaha!!

-

in other news.. den franska kortfilmen är i stort sett färdig, på fredag ska anders hjälpa mig att fixa ljudet and then, boom baby, done!

-

jag har skolkat från alldeles för många föreläsningar i den nya delkursen, i need to shape up..idag pallrade jag mig dit men höll på att somna de sista 40 minuterna. varför är det alltid så? de sista 40 jävla minuterna svider det i ögonen och min kropp kollapsar. jag måste aktivt hålla mig vaken, vilket gör att jag inte kan fokusera så mycket på vad som sägs. jesus liksom. wake up!

-

säsong 4 av its always sunny in philly har varit upp och ner, men de senaste två avsnitten tog priset!
Charlie: CAAAROOOL!?! CAAAROOOL?!?

..now i’m blowing a demon in hell and it’s horrible...i’m thinking i shouldn’t have lied so much..or whatever

so there's still hope, lovely..

idag såg jag för första gången ever en pensionärs tant som satt med benen på ett spårvagnssäte, hon satt liksom lutad mot fönstret och så benen utsträckta på sätet bredvid, som om, what the hell big deal. det påminde mig om den gången då jag såg en gammal gubbe äta dillchips på en spårvagn. jag vet inte varför men jag blir så glad av att se sånt. det är hoppfullt, liksom: hey livet är inte alls slut vid 60+! man kan fortfarande äta chips, sitta bekvämt och göra allt sånt som man alltid gjort. no worries!

en av mina nya favorit standup komiker heter louis c.k och jag kan inte få nog. hade sett hans comedy central grej för längesen och den var kul, men hans långa specialshower är hysteriskt grymma. han är så jävla äckligt sincere och bara rakt på sak. no sugarcoating, no pussyfooting around, bara fullt med svordomar, onani, äktenskap och barnuppfostrings-problem. det är tragiskt rolig humor at it's best så för allt i världen se SHAMELESS och CHEWED UP!

You're like a messiah, pal

om obama inte vinner så förlorar jag hoppet för mänskligheten, för gott.