don't shoot, just run

Sarah påminde mig om vad det var jag hade skrivit på den där lappen.
hah, jag minns inte att det var så dystert..

Hey Kids.
Tiden går ever so quickly även om det inte alltid är roligt.
Jag har precis betalat för balen och studentmössan och sitter med en nära vän.
Vi vet inte riktigt vad vi ska ta oss till. Tiden rinner iväg, genom mina fingrar.
Passerar varje cell och gör mig orolig för framtiden.
Jag känner mig inte redo än, kanske kommer jag aldrig att göra det och föralltid
förbli ett steg efter mitt liv. Men jag kan inte hjälpa det.
Jag tycker inte om förändring, inte när allt är stabilt och fungerande.
Jag vill inte röra på mig. Separationsångest, rädsla för framtid, rädsla för liv, panik,
ensamhet och lust. Is there any point ever having children?
Något värt att leva och dö för, kärlek? Jag har svårt att tro på sånt.
Världen har gjort mig cynisk. Jag är bara arton, bara arton och redan så depraverad,
pessimistisk. Jag vill att jorden skall öppna sig och svälja mig hel.
Slippa fatta svåra beslut. Slippa -här är en del bortriven-
Bli offer för illusionen.. -bortriven del-
 -people change.
-people change?
-Yeah, people change.
-Can they change back?
-I don´t know, I think it´s harder.

Kom, kom atombomb.
Irina 4/4 - 2006


ah well, den tiden är över och turns out, studenten var inte så hemsk som jag föreställt mig.
nånå, tiden rinner fortfarande iväg, men nu är jag mer comfy med det.
Som idag, jag har BARA suttit framför datorn och kollat på den första, och tyvärr enda,
säsongen av freaks and geeks. Varför dör serier jag faller för så tidigt?

as if i was naked, holding a gun

jag drömde den mest actionfyllda drömmen på länge. min pappa var knarksmugglare (fast han var inte min riktiga pappa, utan någon slags drömpappa, och jag var inte jag, utan någon atletisk, hunkig 25 årig snubbe.) ialf, jag tror jag dödade en bad guy, det var sjukt. skitsamma, det går inte att beskriva drömmar så som de var, denna förvirrade mig, thats all. SÅ, sarah berättade nyss att hon och några till hittade lappen, som jag skrev i gymnasiet och lade under en takplatta, idag. haha! fan det tog typ 2 år för att någon skulle hitta den, jesus! den var inte ens välgömd, men jag antar att kidsen i skolan inte kollar upp i taket som jag gjorde på den tiden. nånå, minns inte vad jag skrev, något om studenten säkert..och plötsligt saknar jag gymnasiet. jag tänker sällan på den tiden, men nu slog det till, ett litet nyp i hjärtat. varför måste allt som varit glorifieras i huvudet och kännas så simpelt och skönt? det var tufft ju, alla fysik och matteprov som jag haikuade mig igenom..uh. jag har tenta imorgon, och jag slår vad om att denna inte är lika svår i jämförelse, men ändå känns det som varit som a piece of cake. så dumt.

-

igår addade en snubbe från österrike oss på myspace, 1981 kallas han och Voices är så.. jag vet inte. det är en sån låt jag fastnar för direkt och aldrig kommer att få bort. love love it.

-

jag började tänka på den egyptiska kyparen idag igen, and i laughed like a little girl. jag hatar att jag förmodligen aldrig kommer att få se honom igen, att jag aldrig fick röra honom. yeah..forget it.

-

jag har lovat mig själv att så fort jag hittar en kille som kan franska så ska jag spela in kortfilmen som legat och väntat i snart ett år. det finns minst tre färdiga manus som jag längtar efter att kunna spela in, men det går ju inte själv, jag behöver folk. PEOPLE! vart hittar man folk som ser ut som man vill att de ska se ut, som är så som man vill att de ska vara, vart? jag hatar att vara så begränsad, att inte kunna göra det jag vill pga pengar och shit.
to hell with it

image37
image38
Det är såhär det borde vara: Soligt, sminklöst och med en öl i handen. REAL

Boy you must be tired cuz you've been running throu my mind aaaall day

har hört så mycket grym musik i egypten, och nästan all kommer från buddha bar skivorna. första kvällen när jag och madde stod vid hotellbaren var det någon otroligt bra låt som spelades och jag frågade såklart den sliskiga bartendern vad det var. buddha bar förklarade han, men jag har hittills inte lyckats hitta just DEN låten, eller så har jag det, men mitt minne har svikit mig, nånå. victor malloy - girl in the hood, bliss - wish you were here och mars lasar - sacrifice, för att nämna några, är värda att kolla upp. meeelllooow
idag mådde jag förövrigt löjligt bra, bara för att solen sken lite på mig när jag satt vid näckrosdammen och för att en hund hoppade i vattnet och ville joina ankorna (medan hussen stod och skrek). hah! plea-sure.

Nice to meet me!

Igår kom jag och madde hem från en lång och händelserik vecka i egypten. jag mår konstigt bra, det är inte tråkigt att vara hemma igen, fastän jag saknar tillbaka. det känns liksom som att vi fick ut allt vi ville + mycket mer, så jag är fullständigt nöjd. och jag orkar verkligen inte skriva om allt, men jag kan säga att tisdag var en av de grymmaste dagarna på länge. vi åkte ut med en båt för att snorkla, och fastän jag blev antastad under snorklingen så var det underbart! hah, alla sjuka typer vi hängde med där som t ex livsnjutaren oskar (han hette typ said eller något) som var en av de härligaste, mest öppna personer ever. han underhöll oss ständigt på båten, som om själva trippen inte vore nog liksom. gud att bara sitta där på fören, solen starkt lysandes med vinden i håret. ljuvligt blått hav och aaahhh satisfaction! och så stockholmarna som vi sedan hängde med resten av veckan.. efter båtturen, på tisdagskvällen tog de med oss till ett egyptiskt ställe. där rökte vi vattenpipa, kollade på magdansöser, dansade med magdansöserna och så joinade vi sångaren som skickade över micken till oss lite då och då. jag och madde dregglade dessutom över kyparen som, of course, såg ut som en ung farao (det gjorde alla egyptier som såg bra ut, jesus liksom, deras drag..)
och så, de blonda kommentarerna också..
(madde står i en matkö, ca en meter från kassan)
M - Where do i pay..?
(vi pratar om säljarna)
M - De är så påhängsna! (några minuter senare)
M - Nej, vänta, efterhängsna heter det ju!
(På flygplanet dit)
M - Om det inte vore för molnen skulle det ju varit lika soligt i sverige också..
(första kvällen i restaurangen, vi diskuterar något privat)
Jag - BLOW ME!
M - haha kyparen bakom dig hörde och typ, eh?

yeyes, jag vill aldrig att min henna tatuering ska försvinna, för även om det bara ser ut som att någon kladdat på min arm så är det ju meningen bakom som räknas. men i slutet av veckan är den nog borta, och vid den tiden är jag nog så van vid att vara hemma, att detta kändes som en evighet sen. men det är lugnt. minnen för livet, thats what its all about.

faith and begorrah!

Så jag vaknade upp imorse runt åtta i linné hos en kille som heter Måns, (haha äntligen Måns!) väckte krääz och vi smög ut (jag lämnade en lapp) och lunkade hem, still drunk. Walk of shame liksom, haha, oh well. och nu är jag helt splittrad i huvudet, för jag tänker på igår och jag tänker på imorgon, då jag och madde är i egypten. vi bestämde oss out of the blue att dra iväg på en sista minuten resa i förrgår, och nu måste jag hinna packa, dra till forex och hämta min systers snorkel. AH! men det är värt det, jag har solabstinens efter maldiverna, screw you sweden!

Well i've been up all night again
Party-time wasting is too much fun
Then I step back thinking
Of life's inner meaning
And my latest fling
It´s the same old story

do it again and again and again

jonatans nya lägenhet är jättemysig, esteternas klassfest var nice (men den skulle varit mer nice om jag varit på rätt humör) och när anders och jag skiljdes ifrån erik på vägen hem så gick han in i en stolpe direkt efter att ha vinkat hejdå. hahahah, priceless.