some things are best left unsaid

om en timma drar jag till centralstationen. jag har inte sovit något, för what's the point? har istället kollat på filmer. death at a funeral (funny!) och så igby goes down och into the wild, igen. nu lyssnar jag på smiths, still ill. så does the body rule the mind or does the mind rule the body? i think i know.. men jag försöker att inte tänka på det, amsterdam nu, AMSTERDAM! hahaha i can't wait tills jag sitter på ett bohemiskt cafe och iakttar alla "pundare" med sina special brownies. jag hoppas för guds skull att några av mina fördomar besannas ialf.. jajjajaajaja, jag är så trött att jag känner mig halvfull.
godmorgon och hejdå göteborg.

midsommar 08











in my life I've seen it all

Igår: Jag åkte till ödledammen själv för att fira mitt fyra års jubileum som rökare, tog såklart med mig cigg, musik, vatten, bröd och Muren. Solen sken rakt på mig medan jag satt på en bänk och njöt, så som jag gjorde för fyra år sedan, och det var nice. att sitta och läsa en novell (bästa novellen ever) om döden samtidigt som man röker bort sitt unga liv. två ekorrar hoppade omkring nära mig, jag matade några fåglar och precis när jag skulle bege mig hemåt (sisådär tre timmar senare) så kom en ung rådjurshane fram från ingenstans för att släcka törsten. all in all, en underbar dag. OCH! för att inte glömma: på vägen hem, ett kvarter från mitt hus såg jag något helt otroligt för första gången ever, jag såg två katter para sig! hahahaha! för några veckor sedan frågade jag runt i vänkretsen om någon någonsin sett katter ha sex men ingen hade gjort det, inte ens på teve. men nu mina vänner, har jag finally, gjort det. and it was great! hah, när jag väl insåg det jag var vittne till stod jag och stirrade på dem som en pervers fönstertittare i typ fem minuter. jag skrattade och klappade händer, och tillslut så gick jag stolt hem. lovely.
Idag: Träffade issa på stan och vi promenerade genom haga som vanligt, satte oss i gräset vid lekplatsen (gungan var såklart busy med kids). vi snackade och njöt ett tag tills hon var tvungen att åka till jobbet. sedan gick jag runt i stan ett tag, försökte hitta en bikini, men det är ju lönlöst att hitta något snyggt. nånå, gav upp och stack till systemet. medan jag stod i kö kom jobring fram från ingenstans, han kom hem från stockholm igår, tydligen. vi bestämde oss för att hitta på något så fort han fixat klart något (jag vet aldrig riktigt vad det är han gör så i wont even bother..). jag stack hem sålänge och åt.
vi träffades ca en timme senare i stan, lallade runt tills vi bestämde oss för att fika på cosmos och sedan åkte vi till haga. vi tänkte kolla om man kunde låna pianot i kyrkan men det var stängt.. så jag föreslog biljard. Bäst av sju matcher och vinnaren får en öl av förloraren imorgon. jag vann de två första, han de två andra, jag, han, han. Fan. yaya. vi promenerade därifrån till mitt gamla hood och stannade vid en lekplats, där fanns en sån där stor gunga som flera får plats i, och vi hoppade självklart på den direkt. jag höll på att dö av skratt när jobring på sitt speciella sätt skulle ta fart. vi gungade i typ en halvtimma, skrattade och njöt. life is good!
nu måste jag sova för imorgon ska jag upp tidigt och åka ut till jobring så att vi finally, förhoppningsvis, blir klara med de senaste låtarna.
godnatt

pink love

ahhh, kom nyss hem. har hängt med anders och martin igen, vi tog en öl vid kanalen (EN och jag är härligt berusad still..) jag älskar sommarkvällar! nästan varje dag denna veckan har jag träffat anders på kvällen och vi har hängt och njutit av vädret, det är så löjligt nice. och jag går fortfarande runt med ett fånigt leende överallt, inget bothers me no more. mmhhh
på spårvagnen hem träffade jag scott och jag har aldrig sett honom så full, det var väldigt underhållande! när han gick av ställde han sig vid dörren och gestikulerade med armarna samtidigt som han vrålade, sen gjorde han grimaser mot fönstret och jag gapskrattade medan alla andra resenärer kollade snett. hahaha,
SOOO COME OOOOON!
imorgon ska killarna spela på henriksberg, it shall be nice. och på lördag, ja vi får väl se...

i only have eyes for you, dear

idag tog kursen, finally, slut! och det har varit en lovely dag från början till nu (förutom runt fyra på morgonen när jag vaknade och fick för mig att jag såg en stor spindel i sängen vilket ledde till ca en halvtimmes frenetiskt (panikslaget) letande bland lakan och täcke, men ja, det gills inte) idag fick vi presentera verken/byggnaderna och shit som vi hade analyserat. jag var såklart sist i min grupp och jag snackade minst av alla också, orka tjata om något oväsentligt som ingen ändå lyssnar på för att alla är trötta i huvudet av att ha gått runt under den stekheta solen från kl 9.. ye, det gick bra ialf... sen tog jag martin joel och karolina några öl på flygarns vilket var nice. så skönt att vara full runt fyra for a change.. och just ja! martin gav mig en tavla, som han målat, föreställande anton newcombe och den är såklart löjligt snygg! så nu hänger herr newcombe över min säng och jag hoppas såklart att jag kommer drömma fler cepe drömmar om honom (t ex att vi åker rullskridskor i amsterdam, eller att han vill skaffa barn med mig? hahahaha) Nånå... runt åtta bestämde jag mig för att cykla bort restruset, jag åkte först till hamnen och satt där en stund, sedan åkte jag runt halva hisingen typ, bl a till parken vid ramberget som jag och jobring upptäckte i lördags när vi satt där uppe. jag fattar inte att jag inte hittat den tidigare? det är hur mysigt som helst, finns en liten konstgjord damm och allt. det var ingen där då så jag fick sitta och njuta för mig själv. ah yes..innan jag åkte hem gungade jag lite vid parken härborta och lyssnade på bjm. jag kunde inte sluta skratta.
life is good.

..vackra konstnärs- och mördarögon

"Men på natten vaknade jag plötsligt och såg åter hennes ansikte och den min hon gjorde när jag visade mitt skjutjärn, och hur hennes feta mage gungade vid varje steg hon tog. Så dum jag var, tänkte jag. Och jag kände bittra samvetskval: jag borde skjutit och prickat den där magen som ett såll. Den natten och de tre följande nätterna drömde jag om sex små röda hål i en ring omkring naveln. Sedan gick jag inte längre ut utan min revolver. Jag tittade på folks ryggar, och på deras sätt att gå föreställde jag mig hur de skulle falla, om jag sköt på dem."